tisdag, januari 16, 2007

Va?

Jag fick ett brev från Vägverket igår. Tog för givet att det handlade om den nya bilen, men döm om min förvåning när det stod att det var dags att förnya körkortet! Alltså det är ju inte alls längesen som jag....? Kollade en gång extra så att det verkligen var till mej och inte grannen. (Vi brukar byta post med varandra ibland, ja.) Jaja det är väl bara att acceptera fakta, Vägverket har rätt. Men nu måste jag ju gå och FOTOGRAFERA mej! Hemska tanke. Jag tror att jag gör det nästa vecka. Eller nåt... Ser ju ut som en mupp på mitt gamla körkort, undrar om det kan bli värre? Har faktiskt fått en del kommentarer och fniss när jag visar upp det jag har. Knäckande va!

lördag, januari 13, 2007

Vuxet...

Jahapp, nu har jag sorterat in dom sista räkningarna från 2006 och gjort en ny pärm för 2007. Nu ska jag göra müsli och sen ska jag städa badrummet. Häftig lördagkväll med andra ord. Kommer nog att äta nåt gott framför tvn senare. Kanske cornflakes och mjölk?

onsdag, januari 10, 2007

Åååkeeej...

Jag köpte en ny bil idag. Inte alldeles ny, men nyare än jag nånsin haft förut(!). På vägen hem i ösregnet irriterades jag av en blinkade lampa på instrumentpanelen. Kommer hem och läser i manualen att om den lilla lampan blinkar ska bilen lämnas till en auktoriserad verkstad. Jamen tack så jävla mycket då! Imorgon ska jag ringa bilfirman och ...ööhh... klaga lite. Tråkigt bara att den ligger tio mil bort. Så är det att bo på "landet".

fredag, januari 05, 2007

Aaaajjjjjj

som FAAAAN! vad ont det gör att skala bort halva lillfingret på en rakbladsvass grönsaksstrimlare. Blev lite matt innan jag hade fått på ett plåster som stoppade blodflödet som hotade att förstöra min rotsakssoppa. Soppan blev iallafall god (tillslut) och det nybakade brödet var inte dumt det heller. Har tröstat mej med en Carlsberg Hof så nu känns det rätt okej. Kommer inte att ta av plåstret än på ett tag dock. Det är lite läskigt när bitar av ens kropp hänger löst.
Imorgon ska jag ha sovmorgon, slappa hela dagen för att vara på riktigt hålligånghumör på kvällen. Det är nämligen korprocksfinal på lokala hotellet, så jag och mina kompisar ska gå dit och vara fulla och pinsamma som vi "brukar". Det är kul att dansa!